Sko

De helt rigtige sko fuldender et lækker outfit på samme måde som smykker gør. Derfor har vi et bredt udvalg af sko til kvinder, der spænder over sandaler, sneakers og sandaler. Fælles for disse er at de alle er lavet af lækre materialer, fra nogle af de mest førende mærker på området. De fleste kvinder elsker, og det er som om vi har en magisk evne til altid at kunne klemme bare ét par sko mere ind i skabet. Og et par mere… Måske er din kæreste træt af at dine sko fylder så meget, at hans få par må stå et andet sted. Men bare rolig - hos London Bazar dømmer vi dig ikke! Derfor kan du på denne side gå amok med at udforske vores store udvalg af lækre sko. Gør det eventuelt mens din partner dyrker sport eller arbejder over - så kan du gøre det fuldstændig uforstyrret!

Sko til enhver årstid


Når man bor i et land som Danmark hvor årstiderne skifter 4 gange om året (selvom man godt kan føle, at Danmark har indført regntid i perioder…), er det vigtigt at have fodtøj der passer til alle vejrforhold. Netop derfor er vores udvalg af sko til kvinder hos London Bazar stort, og fyldt med mange forskellige slags sko. Vi har støvler (/stoevler/) der er gode til de køligere måneder, mens vores sneakers (/sneakers/) stort set kan bruges året rundt. Dog vil de fleste kvinder nok foretrække et par sandaler (/sandaler/) når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, for at undgå sure tæer. Vi har sko i afdæmpede farver som sort og brun til de, der ønsker et neutralt og afdæmpet look. Er man dog mere til et prangende look har vi også sko kraftigere farver, så du er sikker på at blive set når du kommer gående.

Stiletter vs sneakers


Du kender det sikkert - du og dine veninder er ved at gøre jer klar til jeres livs aften i byen. Efter et par timers (eller ugers) tøjkrise, er det perfekte outfit endelig på plads. Eller er det? Er skoene der skal ‘sætte prikken over i’et’ på outfittet valgt? Dine veninder tager måske deres sædvanlige utroligt høje (og ubehagelige) stiletter på, med argumentet at de “får benene til at se længere ud”. Måske plejer du også at trække i disse dræbere, som du alligevel ved du kommer til at smide efter et par timer. Hvorfor ikke tage et par sneakers (/sneakers/) på i stedet for? Sneakers behøver ikke være kedelige og ‘hverdags-agtige’. Der findes et hav af sneakers der også kan bruges til både kjoler, nederdele og buksedragter. Undgå vabler og ømme fødder, og dans til den lyse morgen i et par sneakers.

Mere end bare ‘en praktisk genstand’


For mange personer, måske især mænd, er sko langt hen ad vejen bare ‘en praktisk genstand, der har til formål at beskytte fødderne’. Det er i og for sig også rigtigt, men sko er ikke kun dét. For folk der går op i stil og påklædning, som mange kvinder gør, er sko en accessory på lige fod med smykker og jakker. Derfor er det vigtigt, at man har sko der passer til samtlige af ens outfits. Heri ligger en del af argumentationen for, hvorfor du bør have mange par sko. Skal vi vende tilbage til den ‘logiske’ argumentation, er flere par sko gode for fødderne, da de færreste sko støtter og aflaster foden på samme måde. Derudover kan du undgå at dine sko bliver slidt hurtigt op, hvis du har flere par at skifte imellem. Ønsker du øget komfort kan du med fordel smide en gel-sål i dine sko.