SibinLinnebjerg

SibinLinnebjerg blev grundlagt tilbage i 1997 af to danske designere, der havde et brændende ønske om at lave designer strikvarer i høj kvalitet. I dag er de specielt kendt for deres cardigans, sweaters og moderne strik i helt klassisk design. Deres mission er at designe strikvarer til den unge, trendy kvinde, som ønsker et casual, moderne og elegant look. Hos SibinLinnebjerg er produkternes kvalitet i højsæde, men det er helt uden at gå på kompromis med både komforten og det smarte look. Hos London Bazar kan du finde alt lige fra strik cardigans i både korte og lange modeller, ponchos og rullekraver samt meget mere fra SibinLinnebjerg.

Med SibinLinnebjerg er du sikret kvalitet


Når SibinLinnebjerg har fokus på at kvaliteten skal være høj, betyder det, at de sætter en store dyd i, at kvaliteten skal være i fokus hele vejen igennem. Altså er der fokus på høj kvalitet lige fra materialevalget til produktion og hele vejen ud til at kunden køber en varer derfra. Med en strik fra SinneLinnebjerg kan du altså derfor være sikker på at få lækre strikvarer, hvor kvaliteten er høj, men samtidig kan du også være sikker på at din vare har fået den allerbedste behandling hele vejen igennem produktionen. SibinLinnebjergs strikvarer er moderne og stilrene og de kan matches lige præcis, som du ønsker. De passer derfor også ind i lige netop din garderobe.

SibinLinnebjerg cardigan


SibinLinnebjerg er super kompetente, når det kommer til at designe praktiske og lækre cardigans. En SibinLinnebjerg cardigan er super anvendelig til alle formål, da den er designet i en tidløs og enkel stil, der aldrig går af mode, eller mister sin relevans. Vores sortiment af SibinLinnebjerg cardigans indeholder både lange og korte cardigans, samt cardigans med knapper eller lommer. Fælles for SibinLinnebjerg cardigans er, at de alle er lavet af de bedste materialer, og derfor er af yderst høj kvalitet. En SibinLinnebjerg cardigan vil være din tro følgesvend i mange år, grundet de kvalitetsrige materialer. SibinLinnebjergs cardigans er indbegrebet af moderne strik i lækre designs. Style din lange cardigan over en lækker kjole på de kølige vinterdage, for et moderne men behageligt og varmt look. Til de festlige anledninger på de lune sommeraftener, kan du med fordel style en kort cardigan over en fed pullover. Du vil ikke fortryde at tilføje en SibinLinnebjerg cardigan til din garderobe!

SibinLinnebjerg poncho


Hvis du har let til at fryse, eller blot elsker følelsen af en lækker, varm strik poncho, skal du klart anskaffe dig en SibinLinnebjerg poncho. Kun de bedste materialer er brugt, og du vil derfor kunne mærke en tydelig forskel fra andre strik ponchoer. Poncho’er kan bruges på mange forskellige måder. Brug den udover din t-shirt eller top, så den fungerer som en slags cardigan eller overgangsjakke. Er du en frossenpind, kan du med fordel tage en rigtig jakke udover ponchoen. På denne måde er du garanteret et godt fundament, når du bevæger dig udenfor. Uanset hvad, vil du ikke blive ked af at investere i en SibinLinnebjerg poncho.

SibinLinnebjerg kjole


Er du til lækre, varme strik kjoler på kølige efterårs- og vinterdage? Er du derudover vild med tidløst og moderne design, materialer af høj kvalitet og fornuftige priser? Så vil en SibinLinnebjerg kjole være lige noget for dig! En SibinLinnebjerg kjole i strik kan bruges til både hverdag og fest - det hele ligger i stylingen af den. Uanset hvad dine præferencer er, kan en strik kjole fra SibinLinnebjerg styles både råt og feminint. Til hverdag vil et par strømpebukser, en fin læderjakke og nogle sneakers være perfekt. Skal du til fest kan du med fordel tage nylon strømpebukser og højhælede sko på. Kun din fantasi og personlige stil sætter grænserne for, hvordan du kan style en SibinLinnebjerg kjole. Én ting er sikkert: Køber du en SibinLinnebjerg kjole, har du en lækker kjole i mange år frem, da den er fremstillet af super lækre materialer.