Selected Femme

Selected Femme er et superattraktivt modebrand, der blev lanceret tilbage i 2008. Brandet er en del af den store danske modekoncern, Bestseller A/S. Selected Femme er bl.a. kendt for at blande klassiske og high-fashion trends med glamourøse detaljer, hvilket skaber et iøjnefaldende, skarpt og feminint look. Med tøj fra Selected Femme får du luksuriøst hverdagstøj med lækre strik i flere miks samt overraskende detaljer, bl.a. i form af rå jeans. Hos London Bazar har vi et stort udvalg fra Selected Femme og du kan bl.a. finde alt lige fra varme jakker til smukke kjoler og supersmarte bukser samt meget mere.

Selected Femme


Selected Femme er et populært modebrand fra Bestseller, som laver dametøj til den modebevidste kvinde. Tøjet fra Selected Femme er kendetegnet ved det elegante med et twist af moderne trends. Det er cool, men feminint og passer til kvinden der vil have et moderne, tidløst udtryk og trendy look. Her hos London Bazar har vi elegante kjoler, flotte bluser og skjorter, trendy jakker, behagelige strik og uundværlige bukser fra Selected Femme.

Sustainable Fashion Forward


Da Selected Femme er den af den førende tøjfabrikant Bestseller, er de langt fremme i skoene når det kommer til klima og miljø. De er bevidste om hvilken påvirkning deres erhverv har på vores omgivelser, og gør derfor meget ud af at tage ansvar. På Bestsellers hjemmeside skriver de, at en af deres missioner er: ‘Bringing fashion fwd (forward) until we are climate positive, fair for all and circular by design’. Er du derfor en klima bevidst og kritisk forbruger, kan du roligt købe tøj fra Selected Femme, og stadig støtte kampen for klimaet.

Selected Femme kjoler


Hos London Bazar har vi kjoler fra Selected Femme, som altid er med på den nyeste mode, så du er sikker på at klæde dig trendy på. Du kan finde en kjole, som kan bruges til fest, men også kjoler, som kan bruges til en helt almindelig hverdag. Kjolerne fra Selected har det tilfælles, at de alle har noget elegant over sig, hvad enten de er ensfarvet eller mønstret. Kjolerne har en dejlig pasform, så du er fri for, at den strammer de forkerte steder.