Second Female

Second Female er stærkt, dansk brand, der blev grundlagt tilbage i 2000. Det ligger i det gamle, industrielle kvarter i den østlige del af København. Second Female’s grundidé var at lave lækkert og moderigtigt tøj til modebevidste kvinder i både høj kvalitet og til overkommelige priser. Og det er i dag lige præcis det, som de er eftertragtet for. De laver feminint og sofistikeret tøj, som ville pryde i enhver kvindes garderobe. Hvert år lancerer Second Female fire kollektioner, hvor idéen bag er at skabe designs, som er både sofistikerede, feminine og med det velkendte skandinaviske touch. Alt dette er med til at Second Female også fører sig frem på det internationale marked.

Tøj fra Second Female

Second Female er et populært skandinavisk brand, som laver tøj til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Second Females styles har et moderne fransk touch, som gør det chikt og kommer til udtryk i valget af farver, blonder, flæser og andre feminine detaljer. Med tøj fra Second Female kan du både skille dig ud med farver og mønstre, men du kan også finde et mere afdæmpet outfit med ensfarvede styles.

Second female bluse


Har du en Second Female bluse i garderoben? Enhver kvinde med interesse for mode bør have en bluse fra Second Female til at pryde garderoben. Du kan finde bluser til hverdagen på kontoret, pænere bluser, som kan styles op og bruges til festlige lejligheder eller skjortebluser med perfekt pasform. Om vinteren kan du style din bluse med et par jeans. Om sommeren kan du style din Second Female bluse med en nederdel og på de kølige sommeraftener kan du med fordel putte en smart strik over din bluse.

Second Female nederdel


Hos London Bazar har vi en masse flotte nederdele og vi elsker især de nederdele vi har fra Second Female. De laver kollektion efter kollektion fine nederdele, som passer til enhver kvinde. Uanset om du er til en kort nederdel eller en lang nederdel så kan du finde det fra Second Female. Med en Second Female nederdel kan du både dresse op eller dresse ned alt efter lejligheden - det er tilbehøret det kommer an på! Er du ikke til nederdele laver Second Female også nogle flotte, smarte og moderigtige bukser. Oftest er deres bukser med en løs pasform, som er super behagelige at have på en hel dag UDEN de bliver kedelige at se på. Find din nye Second Female underdel til din garderobe her hos London Bazar.

Hvis du har spørgsmål til en vare eller størrelse, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice - vi er klar til at hjælpe dig!