RUE de FEMME

RUE de FEMME er et skønt, dansk brand, der laver tøj til konkurrencedygtige priser helt uden at gå på kompromis med kvaliteten og designet. RUE de FEMME blev oprettet i 2014, hvor de blev allermest kendt for deres søde og feminine skjorter med dots, som passer til enhver kvinde, der gerne vil signalere glæde. I dag er deres udvalg vokset til superfede bluser og t-shirts samt nogle af de mest komfortable bukser, som du finder på markedet. RUE de FEMME’s ønske er at være unikke, men samtidig bevarer de det elegante og stilrene look, når de designer deres tøj. For dem skal det altså være helt simpelt, men samtidig har de øje for smarte detaljer, der giver det ekstra og som er med til at fuldende looket.

Skab dit helt eget look med RUE de FEMME

Når du køber tøj fra RUE de FEMME får du høj kvalitet, et elegant look og en pasform, der gør at tøjet sidder helt perfekt. Med RUE de FEMME kan du være sikker på at være helt opdateret på moden. De sørger nemlig for konstant at holde sig opdateret på modeverdenen og søger hele tiden inspiration til at lave det allerbedste og mest moderne tøj til deres kollektioner. Så med tøj fra RUE de Femme har du muligheden for at sammensætte et supersmart, casuelt og feminint look.

Vild med farver og mønstre fra RUE de FEMME


RUE de FEMME er langt fra kedeligt! Der er fuld fart på farver og mønstre på deres kjoler, bluser, toppe og strikke. Du kan finde dit næste outfit fra RUE de FEMME til enten hverdag eller fest. F.eks. en RUE de FEMME kjole med elegante detaljer og fine mønstre eller en RUE de FEMME bluse med perfekt pasform, som passer til et par jeans eller en nederdel fra RUE de FEMME. Med tøj fra RUE de FEMME er du helt sikker på at være med på moden og skille dig ud fra mængden!