Pulz Jeans

Pulz Jeans er et dansk modebrand, som har gjort det til deres helt store mission at skabe det perfekte par jeans. Med Pulz Jeans får du altså et par jeans med den helt rigtige pasform, den helt rigtige vask og de helt rigtige detaljer! Deres udvalg af jeans byder både på de helt enkle jeans, de rå jeans og jeans til pigen med runde former. Uanset hvad, får du et par jeans, der er både supercool, tidsløse og i en høj kvalitet, der sørger for, at du kan nyde godt af dine jeans i lang tid. Udover jeans med den helt perfekte pasform, får du desuden et stort udvalg af lækre bukser med print samt toppe, skjorter, strik og kjoler med feminine detaljer og et elegant udtryk.

Komfortabel denim til hele dagen

Har du en helt speciel kærlighed til denim er Pulz Jeans uden tvivl det helt rette match for dig. Du får den helt rette pasform, som gør, at deres jeans er ultra komfortable at have på dagen lang. Deres jeans er fremstillet i superhøj kvalitet og Pulz Jeans har alle kropstyper i tankerne, når de designer deres jeans. Så uanset hvilken figur og kropstype du har, kan du finde et par Pulz bukser, der passer dig og sidder godt, så de ikke strammer eller sidder forkert alle de forkerte steder. Ligesom deres jeans kan du finde både toppe, skjorter, strik og kjoler, med rigtig gode pasformer og som giver dig rig mulighed for at sammensætte det helt rette outfit.

Pulz Jeans - mere end bare jeans


Pulz Jeans laver meget mere end blot jeans. Pulz Jeans blev grundlagt på grund af den store passion for jeans, men siden da er de begyndt at lave alle mulige slags bukser. Du kan finde bukser i stretchy bomuldsblandinger, bukser i skøn twillkvalitet, lækre neakers til de varmere dage og løse bukser med elastik i taljen. Bukser fra Pulz har fine detaljer og dekorative knaplukninger. Gå på opdagelse på denne side og find dit næste par yndlings Pulz bukser.

Tøj til enhver lejlighed fra Pulz Jeans


Pulz Jeans er som sagt meget mere end bare jeans. De laver også toppe, kjoler, bluser, cardigans, skjorter og jakker i feminine designs. Du kan både finde overdele med mønstre fyldt med fine detaljer, men hvis du mangler en top eller cardigan til basisgarderoben kan du også finde det hos Pulz Jeans. Du kan finde skjorter med elegante detaljer, som vil passe perfekt til et par slidte Pulz Jeans. Du kan altså finde et outfit til enhver lejlighed fra Pulz Jeans hos London Bazar uanset om du er til kjole eller bukser. Hvis du er i tvivl om en størrelse eller et produkt er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.