Minimum

Minimum er et dansk brand, der blot startede som en helt lille butik i indre by i Aarhus tilbage i 1997. To år senere blev selve brandet etableret og blev dermed et selvstændigt tøjbrand. Samme år blev den første kollektion af cool og trendy herretøj sendt på gaden og i 2007 blev brandet udvidet til også at omfatte tøj til kvinder. I dag er Minimum et meget populært og eftertragtet brand, der producerer trendy og funktionelt modetøj til overkommelige priser og i tårnhøj kvalitet. De mange kollektioner fra Minimum indeholder både supercool tøj til hverdagsgarderoben samt kjoler og andre styles, der passer til de lidt mere festlige lejligheder.

minimum tøj

minimum startede som en butik i Århus i 1997, men har siden udviklet sig til et stort brand, som findes i mange forskellige lande. De har dog stadig deres kontor i Århus hvorfra de sæson efter sæson laver fede kollektioner. Kendetegnet for minimums tøj er at det er designet minimalistisk og har nogle enkle snit og ikke alt for mange spraglede detaljer. minimum følger dog tendenser uden at gå på kompromis med deres DNA, som er at have fokus på de rene linjer. Hos London Bazar finder du et lækkert udvalg af minimum tøj, og vi er stolte af at være minimum forhandler. Er du typen der går efter klassiske styles er minimum et rigtig godt bud på et mærke, som er lige dig. Hos os finder du især overdele fra minimum, herunder t-shirts, strik, skjorter og cardigans.

minimum skjorter


Vores udvalg af minimum skjorter og skjortebluser, synes vi selv er ret lækkert. Fra minimum finder du skjorter med rene, feminine linjer og snit, som passer til enhver kvinde, som elsker det simple og moderne look. minimum skjorter kan fås til en god pris uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Du finder skjorter, som kan bruges til både hverdag og fest alt efter, hvad du styler dem med. Med et par sorte bukser i eksempelvis læderlook og et par flotte støvler og fine smykker, er du klar til fest. Hvis du sætter et par jeans og et par sneaks til din minimum skjorte, har du et hverdagslook, som mange vil misunde. Find din nye minimum skjorte hos os.

minimum t-shirt


Hos London Bazar finder du også et stort udvalg af minimum t-shirts til damer. En minimum t-shirt kommer i en lækker kvalitet og passer perfekt ind i enhver kvindes basisgarderobe. Du finder både fin nye minimum t-shirt med print, men også helt klassisk uden print og med en løs pasform. Med en minimum t-shirt kan du skabe et casual look uden det bliver kedeligt. Det hele kommer an på, hvad du tager på til. Et par fede cowboybukser, en minimum t-shirt, en cardigan over og et flot halstørklæde til. Så har du et lækkert hverdagslook uden det bliver kedeligt.