Kjoler

Casual eller klassisk, fest eller hverdag - uanset hvad du skal bruge en kjole til, så har vi udvalget.

Med en kjole kan du fremhæve din feminine og elegante side uanset, hvilken type kvinde du er.
Vi har mange forskellige kjoler fra populære mærker som Ichi, co’couture, Second Female, SibinLinneberg, Karen by Simonsen, minimum, Kaffe og mange flere. Du kan finde lange kjoler, korte kjoler, midi kjoler, fest kjoler, hverdagskjoler, maxi kjoler og oversize kjoler. Gå på opdagelse og find din næste yndlingskjole her!

Kjoler

Hos os kan du finde en kjole hvad enten du er til en kort kjole, lang kjole, midi kjole eller en maxi kjole. Du kan finde en kjole til fest, kjole til hverdag eller en kjole til stranden. Kjoler kan nemt dresses op eller ned alt efter hvilket tilbehør du sætter til. Du kan dresse en kjole ned ved at tage et par jeans under og tilsætte et par smarte sneakers og du kan pifte den op ved at tage et par lækre hæle og nogle fine smykker på til.

Vi har kjoler til alle typer og former. Vil du fremhæve din talje kan du vælge en kjole, hvor snittet er lige under brystet eller hvor der er bindebånd i taljen. Dette giver et elegant og feminint look. Ønsker du et mere råt look kan du vælge en løs skjortekjole med lange eller korte ærmer og tilføje et par sneaks. Elsker du bare at gå i hverdags kjoler har vi en masse kjoler i den kategori.

Mangler du “den lille sorte” fest kjole til festlige lejligheder kan du finde den her. Den går aldrig af mode og kan bruges igen og igen og styles på et hav af forskellige måder. Mangler du derimod en kjole med farver og mønstre, som er ret moderne lige nu, finder du den også lige her.

Hvis du har spørgsmål til en kjole, mangler en størrelse eller bare mangler et godt råd er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge os  butikken i Struer.