Kaffe

Kaffe Clothing har sørget for tøj til den naturlige og moderne kvinde siden 1993. De bruger deres 25 års erfaring til at skabe kollektioner i tidløst og moderne design, helt uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Når du iklæder dig Kaffes designs får du derfor muligheden for at skabe et helt enkelt og naturligt look, og samtidig kan du være sikker på at følge den helt nyeste mode. Med de fine, feminine detaljer og det moderne udtryk kan tøjet fra Kaffe fuldende enhver kvindes hverdagsgarderobe. Kaffe er en del af DK Company, som er et af Europas førende leverandører af fashion - og livsstilsbrands.

Tøj fra Kaffe

Kaffe laver tøj til den moderne kvinde og laver styles med klassiske detaljer og snit. Vi er stolte af at være forhandler af Kaffe tøj og elsker selv alle deres styles.

Hos London Bazar kan du finde dit nye Kaffe tøj, herunder kjoler, bukser, frakker, bluser, strik og nederdele. Kaffe laver klassisk tøj, som aldrig går af mode, så mangler du tøj til din garderobe, som kan holde i mange år og bruges igen og igen til overkommelige priser, så skal du vælge tøj fra Kaffe.

Kaffe kjole


Find din nye Kaffe kjole hos London Bazar. Vi har mange fine og elegante Kaffe kjoler til den moderne kvinde, som elsker et klassisk look. Kjoler fra Kaffe er stilrene både i stof og snit og klæder enhver kvinde i den modne alder. Engang var kjolen tiltænkt festlige begivenheder, men i dag bruger mange kvinder kjolen til hverdag og på arbejde med et par små støvler eller et par smarte sneakers til. Hvem ved - måske er din nye yndlingskjole fra Kaffe?