Co'couture

Co’couture er et unikt, dansk designbrand, der blev grundlagt i 2015. Med deres tøj får du et helt unikt udtryk, og samtidig kan du være sikker på, at du følger den allerhøjeste mode. Co’couture laver tøj i rigtig høj kvalitet og med iøjnefaldende detaljer, som giver dig chancen for at skabe dit helt eget og unikke look. Med Co’couture får du altså muligheden for at udtrykke masser af feminin power og det er kun fantasien, der sætter grænserne for hvordan, du vælger at sammensætte dit look. Når du køber tøj fra Co’couture får du altså tøj lavet af materialer i høj kvalitet med et elegant udtryk og til overkommelige priser.

Find din indre chic parisienne frem med Co’couture


Co’couture giver dig muligheden for at udleve din franske drøm. De blander nemlig deres kollektioner med nordisk enkelthed og et strejf af French chic. Dette giver tøj med smukke detaljer, som udstråler sans for mode og feminin styrke. Så hvis du går og drømmer om at vandre i Paris’ gader som en vaskeægte chic parisienne, er Co’couture helt sikkert et godt sted at starte. Med deres tøj kan du også være sikker på at få den allerhøjeste kvalitet, helt uden at gå på kompromis med det elegante og uimodståelige udtryk.

Co’Couture kjole


Co’Couture leverer kollektion efter kollektion et væld af smukke kjoler. Er du modebevidst, og ønsker du på ingen måde at gå på kompromis med kvalitet og design? Så er en Co’Couture kjole lige noget for dig! Blandt vores udvalg af Co’Couture kjoler finder du både korte og lange kjoler, samt kjoler i enkle farver eller med print og mønster. På denne måde kan du finde en kjole fra Co’Couture uanset hvilken stil, årstid eller anledning den skal bruges til. Co’Couture kjoler er anvendelige til både hverdag og fest - det hele handler om, hvordan du styler dem! Til hverdag kan du med fordel style din Co’Couture kjole med et par sneakers, eller andre flade sko, for et casual men fint look. Til livets festlige begivenheder kan du tage sandaler på, med en hælhøjde der matcher til dine præferencer!

Co’Couture nederdel


En Co’Couture nederdel er et must-have i enhver kvindes garderobe! Co’Couture er kendt for deres kæmpe sans for mode. De designer altid deres produkter med øje for hvad der rør sig i modeverdenen. Dette gælder også Co’Couture nederdele! Det er tydeligt, at der er lagt lige så meget kærlighed og godt håndværk i tilblivelsen af Co’Couture nederdele, som ved deres andre produkter. Med Co’Couture nederdele har du mange muligheder for styling. Om sommeren kan du style enhver nederdel med en kort top og et par smarte sandaler, når du skal til sommerfest, eller en tur på stranden. I de køligere tider kan du med fordel have et par strømpebukser under din Co’Couture nederdel, for at holde på varmen. Tag hertil en bluse på, der enten hænger uden over eller er stukket ned i nederdelen. På denne måde opnår du forskellige looks, afhængigt af den måde, du styler nederdelen på.

Co’Couture bluse


Co’Couture designer ikke kun smukke nederdele, kjoler og cardigans. Derfor finder du hos LondonBazar også et flot udvalg af Co’Couture bluser - og andre slags overdele. Co’Coutures velkendte enkle og moderne design går igen i deres bluser, hvor materialer, mønstre og farver er nøje udvalgte. Blandt vores sortiment af Co’Couture bluser finder du alt fra de klassiske statement tees med print på brystet, til søde kortærmede bluser med flæser på ærmerne. Med en Co’Couture bluse er du sikker på, at din stil altid følger tidens trends og tendenser, og at du selv kan sætte et præg på din stil. Ønsker du et moderne men afslappet look, kan du style en Co’Couture bluse med print med et par smarte bukser. Er du derimod til det mere søde og feminine look, vil en ensfarvet bluse med en nederdel være et godt styling tip. Ønsker du at spice dit look op, anbefaler vi at du tilføjer en blazer eller kimono til dit look.